dilluns, d’agost 08, 2005

EL ROSARI DE L'AURORA

Ha sortit publicat a tots els diaris a la portada, s’han vist imatges per la televisió i les ràdios porten tot el dia parlant-ne. Aquest diumenge al Camp Nou érem més de vuitanta mil persones al·lucinant (no se m’acut cap altre adjectiu més gran) del directe dels irlandesos U2 . Algun mitjà s’ha fet ressò dels problemes que va tenir el públic per entrar a un estadi que està acostumat rebre més de seixanta mil persones (de mitjana) dos dies per setmana amb poc més de 40 minuts, però no han explicat amb àcida ironia que a fora es van viure situacions molt crispades. La imatge que va donar l’organització del concert és patètica i lamentable. Ho comenta el meu company Raül Muxach a la seva bitàcola: Tractar gent que ha pagat, de mitjana 7 o 8 mil peles per anar a un concert, com si fossin bestiar no té perdó. Com pot ser que per entrar 80 MIL persones al camp Nou s'hagin de fer de 2 a 3 hores de cua. En Raül fins i tot s’ha quedat curt. Hi havia autèntics fans que portaven més de dotze hores esperant per entrar a primera fila i la gent es colava sense contemplacions perquè els ineptes de la productora organitzadora no van ni posar balles per, com a mínim, mimar els que a banda de les hores de cua que estaven fent pel concert ja havien dormit al ras per aconseguir les entrades. Què hagués passat si hagués començat el concert amb milers de persones a fora encegats per la ràbia i la impotència? Sort que l’espectacle que van oferir els U2 va eclipsar la indignació inicial. Tot plegat podia haver acabat amb tragèdia i això senyors organitzadors els ha de fer reflexionar.

2 comentaris:

Oriol ha dit...

Hola Jordi,

Increible en concert d'ahir, una d'aquelles experiències que no es poden oblidar mai.
Ara bé, et dono la raó amb el que dius de la organització i el tema cues, la veritat és que davant meu vaig veure colar-se a més d'un, sense que les coses que els hi deia la gent els afectés el més mínim...
Un aspecte a millorar se'ns dubte.

Anònim ha dit...

Mira si devien ser burros! que per les noticies van ensenyar a dos paios colant-se vilment sense entrada fent un finta als segurates gordos, rollo correbou!
No només van tractar malament aquells qui havien pagat l’entrada sinó que no van poder habitar una acció que ha arribat a valdre 500€ a l’eBay.

Multiplicant el preu de l’entrada per més de 80.000, no son prous milions d’euros per contractar un bon servei d’organització i seguretat?