dimecres, de març 19, 2008

AKASVAYU A TURÍ

L’Akasvayu s’ha classificat per la final a vuit de Turí de la ULEB Cup. Aquesta és la segona lliga més important d’Europa en el món del bàsquet i un èxit per aquest club gironí. Ho escric en aquest racó de la xarxa perquè si heu vist els informatius de la majoria de televisions que teniu sintonitzades a casa vostra, sabreu que els Lakers han guanyat per dos punts la passada matinada, sense que en Gasol jugués perquè té una lesió al turmell, però imatges de la victòria dels homes de Pedro Martínez ahir a la nit a Fontajau ben poques.
Que l’esport a Catalunya és sinònim de Barça, ja fa temps que ho sabem. Per molt que els clubs més humils de totes les disciplines esportives vulguin canviar aquesta tendència és complicat. El castell és molt gran i amb els fonaments molt estables per destruir-lo d’un dia per l’altre. Cal dir també que la majoria de gent som del Barça i volem teca blau i grana fins a quedar empatxats. Això no treu que tot l’esport quedi reduït al que passa al Camp Nou. Sí, es parla d’altres coses, però de forma molt residual. I això és un peix que e mossega la cua. O parlen de tu o és difícil que la gent estigui interessada pel que fas. No és fàcil girar la dinàmica. Que parlin molt del Barça, de l’Alonso, d’en Nadal o del Madrid, s’entén. Però,... cada dia hem de saber els punts que ha fet en Gasol i els altres jugadors catalans o espanyols que juguen als EUA? No!
La NBA, fins fa quatre dies només interessava als malalts (en el sentit positiu de la paraula) del bàsquet. I crec que continua essent així. Només uns estranys (ara en diuen frikis) tenien les parets de casa seva plenes de pòsters del 23 dels Bulls i col·leccionaven cromos dels jugadors. Com un servidor. En aquell moment, els “futbuleros”, ens miraven com uns “rarus” a tots els que seguíem la NBA.
Si algú vol que els pavellons de bàsquet de la lliga ACB tinguin ànima i esperit, sobretot per ciutats o demarcacions com Girona que no tenim cap equip de futbol a primera divisió, les coses han de canviar molt. No hi ha dubte, que els 7 punts i els 3 rebots d’en Navarro, interessen ben poc a la majoria de mortals com per tapar els èxits esportius dels equips d’aquí. El clubs de l’ACB han de d’aparcar els complexes i moure els fils que facin falta per canviar aquesta perillosa tendència informativa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello
http://www.targetednumberpicking.com/ - buy vardenafil
Yes it really worksOrder cheap Levitra online and save hundreds! Brand and generic Levitra (Vardenafil) are always in stock!
It is not recommended that Levitra will be taken along with nitrate containing drugs for chest pain or heart problems.
[url=http://www.targetednumberpicking.com/]generic vardenafil[/url]

When you are taking Levitra, you should not stand or sit quickly especially in the morning.
generic levitra

It is also required that you have to inform the health provider if you are allergic to any kind of drug or you have a heart problems and recent history of heart attack.

Anònim ha dit...

Hi,
http://www.mycraftsolutions.com/ - buy zolpidem
Try evaluating many of the online pharmacies, and check out their discount prices.
[url=http://www.mycraftsolutions.com/]ambien drug[/url]
Ambien has helped millions of people young and old get the sleep that they need to function at school, work, and at home for over ten years.
ambien pill

If you wake up often during the night, toss and turn, or have trouble getting to sleep ask your doctor if you have insomnia and if Ambien would be good for you.