dilluns, de maig 23, 2005

CARGOLS, CALÇOTS I CORONES D'ESPINES!

No ser si és més hortera veure la fotografia d’un polític apunt d’engolir un calçot o xuclant un cargol. Perquè ho fan? No em diguin que és per esgarrapar vots perquè no m’ho crec. Si amb tots els arguments del món segueixen pensant que és per guanyar vots, permetin-me uns quants consells de cara a focalitzar millor els públics objectius. Josep Piqué podria anar a un pseudo-Molino i sortir a l’escenari amb una tanga de lleopard i una bufanda de plomes roses mentre de fons sona la última cançó d’O-zone. Mas es podria deixar grenyes i pujar a l’escenari del Sant Jordi en el proper concert dels Metallica mentre per la seva gola surten crits guturals (amb català, evidentment). Saura ha desaprofitat el Saló de l’Automòbil de Barcelona per interessar-se pels Ferrari mentre un eixam de fotògrafs capten el moment. Després ell podria explicar davant els micròfons que està contemplant la possibilitat de comprar-se un d’aquest cotxes amb la seva companya Imma Mallol. Carod i Maragall simplement es podrien tancar a casa uns dies i deixar de fer el ridícul en els seus viatges.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Suposo que perquè es va produir mentre recuperava hores de son, no vaig poder veure el capítol de Carod, Maragall i la corona d'espines. Però no havia passat ni mig dia que un dels meus companys de feina, dels que fa poc temps que viu a Catalunya (treballant a telefònica n'hi ha uns quants), m'estava criticant l'actuació dels nostres polítics.
Sé que ha de ser difícil estar 24 hores a l'aguait quan tens tots els mitjans informatius de l'estat esperant la teva més mínima relliscada. Però demano, si us plau, a tots el polítics catalans que no ens facin la vida més dura als soferts independentistes que ja tenim prou feina en trencar tots els tòpics i prejudicis com per, a més, haver d'estar justificant als nostres dirigents!