dimecres, de gener 24, 2007

COTXE OFICIAL

Ja n’hi ha prou de parlar dels sous dels polítics i dels cotxes oficials. El tertulians professionals, quan no dirigeixen el país els de la seva corda, utilitzen l’argument del cotxe oficial, per treure pes als arguments, normalment, del polítics progres. L’originalitat de criticar les tesis d’ICV perquè van d’un lloc a l’altre amb la bandereta de Catalunya al far, ja s’ha esgotat. Cansa. Com carai s’ho han de fer?
Els polítics amb càrrecs de responsabilitat han de tenir xofer, es miri per on es miri. Igual que han de cobrar un bon sou perquè la seva responsabilitat així ho mareig. Que la resta de mortals segurament no cobrem el que ens mereixem, especialment els joves, és un debat etern. Precisament perquè ells cobren bé i ho acceptem de bon grat, els hi podem exigir que canviïn la situació. Us imagineu una conversa com aquesta: senyora Mayol, sóc mileurista... no hi ha dret! I que la seva resposta fos: ai macu, si jo t’expliqués... no en tinc ni per pipes.
El que no podem fer, és demanar màximes responsabilitats als polítics, i pretendre que l’empresa més important d’un país (l’administració) els pagui malament. Estic convençut, però, que aquests arguments els seguiré escoltant tertúlia rere tertúlia.