diumenge, d’octubre 15, 2006

CONFIDENCIALCAT

Miro els fonaments del pis de lloguer que comparteixo amb dues companyes i estan en perfectes condicions. Els arbres del carrer on visc segueixen al mateix lloc i un amic de Barcelona m'explica que a la capital no ha patit cap terratrèmol. Ja estic més tranquil. Després de veure el DVD que ha editat CiU i que anava encartat amb tota la premsa d'avui em pensava que habitava en un país en ruïnes. Un país que segons ells ha tingut la desgràcia d'estar conduït per un govern catalanista i d'esquerres i no per ells mateixos que són els més bons, els més intel·ligents i els més guapos.

No imaginava de cap de les maneres que ConfidencialCat seria un muntatge d'aquestes característiques després de tot el que he escoltat i llegit en les últimes hores. Està molt ben fet. En Madí i els seus joves amb màsters als EUA de les JNC (tal i com em deia un bon amic ahir en un sopar) han agafat les males arts de fer política d'altres països i les volen aplicar aquí. Tinc dues teories. O abans de sortir només van veure el contingut del DVD gent de la seva corda o es pensen que tots som una colla de rucs que seguim la pastanaga. Prefereixo pensar que és la primera opció perquè la segona em posa de molta mala llet.

Aquest és el llistó que ha posat CiU abans de començar les eleccions? Aquest és el to que volen per la companya electoral que aquesta nit comença? Malament rai. Ni és la manera de fer d'aquí ni crec que agradi gaire a la gent que no milita al seu partit i que no sap quina papereta posarà a l'urna el proper dimecres 1 de novembre. Aquesta propaganda que els hi ha costat un ull de cara pot tenir efecte bumerang. Ells sabran amb què es gasten les arques del seu partit, però que després no diguin que no entenen que ningú vulgui pactar amb ells. Davant notari han dit no pactaran amb el PP i després de posar DVD a la televisió em costa trobar un dirigent d'ERC que vulgui compartir el proper govern amb personatges que utilitzen unes arts tan pobres i cíniques.

Si tots els partits que es presenten a les eleccions segueixen l'estil de CiU, basat en la crítica a l'adversari al preu que sigui, crec que el gran guanyador dels comicis serà l'abstenció. Hi ha molts de temes importants sobre la taula i com diu la frase “amb les coses de menjar no s'hi juga”. Si us plau no feu pastetes que tot just comença l'espectacle.

1 comentari:

Quim Curbet ha dit...

Ajà! comparteixes pis amb dos noies per allò de les estadistiques!