diumenge, d’octubre 29, 2006

ASSOCIACIÓ d'ARBRES DE LA DEVESA DE GIRONA (AADG)


Després d'anys de silenci hem decidit passar a l'acció i denunciar la situació vergonyosa, denigrant i crítica per la nostra salut que patim durant les Fires de Girona. Això no pot ser Pagans!
Milers de persones buiden tota mena de líquids cada nit a sobre nostre. Els més perjudicats els companys que viuen a l'exterior. Ser les clavegueres de la ciutat, com es pot imaginar, no ve gens de gust. Els de l'interior no estan gaire ben parats tampoc. Joves drogats i borratxos ens utilitzen de “picadero”. Els nostres troncs han d'aguantar l'impacte repetitiu de desenes de cossos suats i rebregats. No som un hotel alcaldessa!. Les olors són infernals. Prefereixo no descriure la barreja perquè si acaba de menjar li poden venir nàusees. Imagino que se'n fa el càrrec.
La música tampoc és cap alegria. Les parades d'atraccions són un generador de porqueria sonara incomparable. La competició acarnissada dels altaveus per escopir reggaeton ens provocar una tardor precipitada i unes ganes d'emigrar al Ripollès per buscar el relax i la tranquil·litat que no s'ho pot imaginar. Des de l'AADG serà un plaer convidar-la un dia d'aquests a arrelar els seus peus a la Davesa i fer-nos companyia de sol a sol.