dilluns, d’abril 07, 2008

Dos descobriments musicals que he fet les últimes setmanes:

1) MGMT i el seu tema “Kids”. Escolteu-lo tres vegades i la cançó ja no us abandonarà mai més. Aquest duet de Nova York varen aterrar l’any passat al panorama musical amb “Oracular Spectacular” (el seu disc debut) i s’ha de dir que tenen un futur prometedor. És una llàstima que els punxadiscos dels bars de nit només posin temes de les ràdio formules.

2) “The Back Room” va ser la seva carta de presentació i el 2007 ens regalen “An End Has a Star”. Editors. Una banda de Birmingham amb influències molt interessants de la música més alternativa del Regne Unit. La cançó “Smokers Outside The Hospital Doors” és una autèntica joia. Busqueu els dos discos i escolteu els temes amb més qualitat. Aquest juliol tocaran en un curiós festival de Sant Martí d’Empúries. Valen molt la pena.


MGMT


EDITORS

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones Kuru!

Els MGMT t'he de dir que no n'havia sentit a parlar abans. Escoltant el tema que has posat al blog m'han recordat a The Bravery (els teloners de la gira que va fer Depeche Mode del 2006). És un tema que tot i seu un pel kitsch enganxa força. A veure que tal el disc sencer.

Respecte Editors, quan van apareixer, cap al 2005, en escena varen ser molt criticats per
a ser clònics d'Interpol (que a la vegada son el clònic modern de Joy Division) i no aportar
res de nou al panorama indie del que ja havia aportat Interpol. Recordar que Interpol el 2004
havia acabat de treure "Antics" un troç de disc espectacular! Potser aquests comentaris valien per el primer disc "The back Room" tot i que hi ha temes com "Munich" o "Blood" de gran qualitat. Aquí, doncs, começava la batalla Interpol vs.Editors. Aquest pols però s'ha decantat favorablement al la banda dels deixebles en el llençament dels seus respectius darrers treballs. Ja que "An end Has a Start" dels deixebles ha batut "Our love to Admire" dels mestres.

"An End Has a Start" és una joia i jo per poques hores em vaig perdre el seu concert a Turku (Finlandia) :_(

Salut!

Jesús

Anònim ha dit...

Collons Kuru! Que cool, que inn, que mod i que indy que ets, no?

Po.

Anònim ha dit...

Eo! ara que t'engresques per la música, m'atreveixo jo també a fer-te una recomanació DORIAN, potser ja els coneixes però sinó endavant...