divendres, de novembre 03, 2006

"ÀCID BÒRIC AMIC"


M'ha sorprès que gent del meu voltant ben informats no tinguessin ni punyetera idea de qui eren “Ciutadans” fins que el seu líder no va aparèixer per TV3 el dimecres a la nit. Com a molt havien dit alguna vegada allò de “qui és el friki aquest que es presenta despullat al cartell?”. És senzill, aquests personatges només han aparegut a mitjans de comunicació molt determinats (El Mundo, La Cope, Libertaddigital i la Razón) i la gent que m'envolta no els segueix. Ara, l'ensurt en escoltar el discurs de l'Albert Rivera, ha estat majúscul. Els que si consumeixen aquests mass media s'han fet un fart de seguir les peripècies de “Ciutadans”. És lògica, doncs, l'emprenyada d'en Piqué perquè els seus amics li han fet el llit sense complexos.
Per internet els Boadelles i companyia també han sabut jugar bé les seves cartes. La imatge del director teatral utilitzant els diaris catalans com a paper higiènic o els articles al bloc de l'Arcadi Espada han tingut un fort impacte a la xarxa.
Han arribat per donar pel sac. Per remoure encara més les aigües de tèrbol oasi català i per crispar l'ambient a través de la provocació constant. Temps al temps. L'àcid bòric ha entrat al Parlament de Catalunya senyors. Aparteu les criatures!