dilluns, de gener 02, 2006

FESTA DE CAP D'ANY

Excel·lent:
L’ambient i el bon rotllo que hi va haver tota la nit. La Disco de Vic. Gent molt maca, bona música i una quantitat de femelles per metre quadrat que espantava. Hi tornarem! La selecció musical del sopar. Felicitats Dj! El local del parent d’en Dorca. Utilitzar un autocar per desplaçar-nos. La combinació de corbata, cinturó i sabates d’en Golet.

Aprovat:
El menjar. Bé, però es pot millorar. Sobretot el pica-pica. En Jaume. Va tenir un inici de festa espectacular (recordem el ball de la cadira al mig del menjador), però a mida que van passar les hores va decaure molt. S’ha fet gran? El meu refredat. Va fer que no estigués al 100% tota la nit. A la Disco no vaig defraudar les expectatives.

Suspès:
Dues noies que van treure fluids per la boca abans d’arribar a la discoteca. Ecs! El mal humor del conductor de l’autocar. Sinó volia treballar per Cap d’Any que s’hagués quedat a casa. Els avorrits i els que no es separen de la novia en tota la nit. No diré més. El preu abusiu de les entrades. Tan a Vic com als altres llocs. Boicot a l’abús de preus. Tota l’organització prèvia a la festa. Hem de canviar el sistema pel bé de la colla. Les comissions poden ser una solució.

*es va trobar a faltar la gent que estava de viatge. Varem pensar amb vosaltres.
Molt bon any a tots els lectors!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb les notes posades, tot i que hi trobo a faltar (tal i com vam dir el dissabte passat)a la Sita que se l'ha de suspendre pel seu minut de glòria a l'autocar intentant baixar a Ripoll. Per la seva actuació es mereix un suspès! jeje

Ics