diumenge, de març 20, 2005

SILENCI?

M’agrada la televisió. Actualment queda molt malament fer aquesta afirmació, però si un programa em crida l’atenció me’l miro sense remordiments. Durant molts anys no he deixat de fer res per no perdre'm un determinat espai televisiu. La situació ha canviat. Els diumenges a la nit, després de sopar, és l’hora de Silenci?. Comença a les 22:00 i l’emeten pel Canal 33.
El programa és una combinació de reportatges de creacions artístiques de tot tipus (videoart, literatura, moda, cinema, escultura, còmic, arquitectura,...) i d’entrevistes amb personatges més o menys cools. La presentació, a càrrec de la Bibiana Ballbè, és més que correcte. L’edició del programa i la realització són radicalment diferents al que ens tenen acostumats a La Teva (la que paguem tots). No us perdeu la veu en off de l’Oriol Rafel. Simplement genial. Abans de Silenci? fa poques setmanes ha començat 3r 3a (21:30). Tots dos programes estan dirigits per la Mai Balaguer. Han aconseguit que m’estigui una hora al sofà sense fer zapping. Increïble.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No estic gens d'acord amb una de les apreciacions que es fan en aquest comentari. La presentadora ho fa molt bé i està molt bé. D'altra banda, una imatge de silenci, per mi, és llegir assegut en una butaca amb orelleres davant d'un gran finestral mentre plou.